Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tamási Áron ÁMK Kisláng

2008.02.12

Az általános iskola, a könyvtár, a művelődési ház és a tájház integrációjával alakult meg 2007. augusztus 31-én az általános művelődési központ.Többfunkciós intézményként komplexen magában hordozza a szocializáció, a nevelés, az oktatás, a művelődés egymára épülő, együttható rendszerét.

Felépítéséből és szakmai értékeiből adódóan is széles kapcsolati rendszerben működik. Ez kiterjed a társintézményekre, a társadalmi és civil szervezetekre, szinte a teljes lakosságra. Az ÁMK Kisláng község nevelési-művelődési centruma.

A Tamási Áron ÁMK több épületben működik. Az utóbbi évek felújításainak eredményeként a feltételek sokat javultak és biztosítják a nevelési, oktatási, sportolási, művelődési feladatok ellátásának és a munkavégzésnek kényelmes és esztétikus feltételeit.Összességében az intézmény rendelkezik a megfelelő tér- és eszközrendszerrel.

Épületenként eltérő mértékben szükségesek felújítások, de alapvetően a gondozottság, rendezettség, igényesség és praktikusság a jellemző.Az udvarok, parkosított területek, a kiterjedt zöld felületek, gondozottak, esztétikusak és közvetlenül vagy közvetetten is szolgálják a környezeti nevelést, az intézmény üzenetét.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hadnagyjoli@freemail.com

(Hadnagy Jolán, 2011.07.07 18:31)

Erdélyből, Farkaslakáról, Tamási Áron szülőfalujából jelentkezem, ahol újraindult a Farkaslaki Tamási Áron Művelődési Egyesület(ünk). Az interneten keresve (Tamási címszó alatt) akadtam Önökre és esetleges kapcsolatfelvételre gondoltam. Szeretettel várjuk esetleges jelentkezésüket. Tisztelettel: Hadnagy Jolán (TÁME)